Over ons

DVR ESTATE bv is gespecialiseerd in het beheer van gebouwen.

Gespecialiseerd syndicus

Al ruim 25 jaar activiteit in de vastgoedwereld zorgt voor een grote dosis ervaring en kennis. De ruime ervaring die we hebben met vastgoedexpertises komt uiteraard zeer goed van pas bij het beheer van gebouwen. De kennis van materialen, hoe een gebouw in mekaar zit, schadegevallen en dergelijke komen dagelijks van pas bij het beheer van een mede-eigendom.

Bent u eigenaar in een mede-eigendom en op zoek naar een syndicus voor het beheer van uw gebouw, dan bent u hier op de juiste plek. DVR ESTATE bv is gespecialiseerd in het beheer van gebouwen.

Dit doen we door interne expertise op vlak van bouwkunde en fiscaliteit aan te bieden en een maximale beschikbaarheid te voorzien.

Elk gebouw krijgt zijn eigen digitaal platform waar elke eigenaar een eigen login en paswoord heeft om meldingen te doen en deze ook op te volgen, om de jaarlijkse afrekening te kunnen raadplegen en downloaden, mails te sturen, verslagen en documenten te raadplegen, enz. .

Op regelmatige basis een stand van zaken betreffende het gebouw mee te delen.

Wij voeren zelf kleine klussen uit in gebouwen om snelle service te kunnen bieden. Uiteraard beschikken wij over een lijst met bedrijven die voor allerhande problemen de juiste oplossing kunnen bieden.

Wij werken in de ruime regio gelegen tussen Sint-Niklaas en Brusselse Noordrand.

Wat doet een syndicus nu precies?